11 Mart 2011 Cuma

Kaybolan Ruhlar

Beşiktaş bugün Manisaspor deplasmanında 0-0'lık skor ile 1 puanla yetindi.Maç adına söylenecek çok şey yok,hoş konuşmaya da mecalimiz de yok ya artık...
Ancak bir kaç detay üzerine konuşmak lazım.
Ortada kupa dışında bir heedefi kalmayan Beşiktaş sahaya Kalede Rüştü,Ortada Aurelio,Savunmada Ferrari ile çıkıyor.Hedefsizlik bile bazen bir hedeftir bakış açısına göre! Mesela nedir bu hedef ya da ne olabilir?
Bu kadar hedefsizliğin içinde asıl önemli olan genç oyunculara hedef çıkartmaktır.Kalede Rüştü değil de Cenk oynasa,Savunmada Ferrari yerine bir başka genç oyuncu olsa (Atınç sakatlanmıştı GBB maçında) Ortada Necip oynasa sonrada oyuna Furkan girse,Muhammed girse,bu oyuncular için bir hedef yaratılamaz mı? Bu oyuncular oynasa takımın sahada olmayan RUH'u öne çıkmaz mı? 
Bir de asıl kalbimizi inciten olay;Dakika 92 olmuş Ernst oyuna giriyor ve yüz ifadesine bakın.Sn.Shuster bilmiyor galiba Beşiktaş için Ernst,Ernst için Beşiktaş ne demektir.Kartalcell reklamında dediği gibi Beşiktaş onun için Aşk'tır.Beşiktaş ve Beşiktaş'lılar için ise Ernst koca bir Ruh ve Yürektir.Ernst'i onun bu takıma verdiklerine hakaret edercesine son sn'de zaman geçirmek için oyuna sokan zihniyeti sonuna kadar sorguluyor ve kınıyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder