29 Mayıs 2011 Pazar

Değişmeyen Zihniyet



Bir tarafta Ersan Gülüm,diğer tarafta Serdar Kesimal.İki ayrı karakter iki ayrı düşünce.Ersan Beşikta’ta oynamak istiyorum “Beşiktaş’a canım feda” derken.Süleyman Hurma’nın Serdar ile görüşmeden tek görüşü bile alınmadan Fenerbahçe’ye sözümüz var demesi,ardından Serdar Kesimal’in Twitter ve Facebook sayfalarından transfer herkesin memnun olduğu sürece transferdir tarzı yaklaşımından sonra kulüplerimizde söz ve yetki sahibi isimlerin bir gerçeği daha göz ardı ettiğini ve ne kadar bu piyasaya ve futbola yakışmadıklarını göstermektedir.

Transfer konusunda ne diyor Fifa.Futbolcuyu istemediği bir kulübe satamazsınız,onun fikrini sormadan ve rızası olmadan her hangi bir yere transfer edemez ve ettiremezsiniz.Şimdi Serdar’ın sözlerine yer verirsek sporx.com röportajından alıntı ile:
“Bu transfer sürecinde kızgın ve kırgın olduğum bir taraf da yok değil. Twitter’da yazdığım sözler de bunun neticesindeydi.Kayserispor yönetimi, yani Süleyman Hurma, bana hiç bir şey sormadan, düşüncemi öğrenmeden Fenerbahçe‘ye söz verdiklerini açıkladı. Söz vermeden önce mutlaka benim de görüşüm ve onayım alınmalıydı. Sonuçta transfer olan kişi benim. Yoksa tabii ki Fenerbahçe‘de oynamak isterim ve büyük gurur duyarım. Dediğim gibi menajerim görüşme halinde ve büyük olasılıkla da anlaşma sağlanacaktır.”

Görüyoruz ki yıl olmuş 2011 ve her daim her mahkemede neredeyse hep oyuncular haklı çıkarken kulüplerimiz hala nasıl oluyorda bu kabadayılık zihniye ile transfer yapabiliyorlar anlamak zor.TFF bu bağlamda ne iş yapıyor onu da anlamak zor.Tüm söylediklerimiz Beşiktaş’tan başka yerde oynamak istemediğini defalarca söyleyen Ersan için de geçerli.Bakalım bu zihniyet daha ne kadar sürecek.Bir isim çıkıp dirense ve o kulübü rezil rüsva etse ortam biraz düzelir mi sizce?


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder