29 Ocak 2011 Cumartesi

İBB Maçı Öncesi Beşiktaş'ın Lig'de ki Durumu Üzerine

Lig'de ikinci yarı henüz başlamışken Beşiktaş aldığı yıldızlarla beraber çok uzak olduğu (puan olarak) şampiyonluğa ulaşabilir mi tartışmaları başladı ve bunun üzerinden 17/17 yapar mı soruları çok ciddi konuşuluyor.

Şu an ki duruma bakıp biraz kendi yerimiz üzerinden konuşursak,Bugun Beşiktaş yandaki puan durumunda da gösterdiği üzere (saat 17:00 itibari ile) 31 puanda bulunuyor yani şu an ki Lig liderimiz Trabzonspor'dan 12,Bursaspor'dan 7,Fenerbahçe'den 5,Kayserispor'dan 5 (Kayserispor 19 maç sonunda) puan geride 5.sırada. Gelelim sonuca,bu akşam Bursaspor-Galatasaray maçı eger BS puan kaybı ile biterse yarınki İBB maçı kazanılması durumunda  en az 5 puana düşecek.Yarın ki Fenerbahçe-Trabzonspor karşılaşması sonucunda ise Fenerbahçe kazanırsa Lider ile fark 12'den 9'a,Trabzon kazanırsa Fenerbahçe ile fark 2'ye inecek.beraberlik durumunda ise Lider ile 10 Fenerbahçe ile 3 olacak fark.Ki bu hafta bu sonuçların hangi durumda olursa olsun en karlısı Beşiktaş olacak ve puan durumunda her takımla fark düşecek.

Ve işte şampiyonluk söylemlerinin konusulduğu hafta Bu Hafta!!! Tabi İBB maçının kazanılması durumunda.Umarım Beşiktaşımız bu karşılaşmadan galip ayrılır ve daha gerçekçi konuşmalar (puan anlamında) yapılmaya başlar.

2 yorum:

  1. 5-6 haftaya kadar pozisyonumuz netleşecek

    YanıtlaSil
  2. Bu hafta çok önemli 6.haftadaki Fenerbahçe maçına kadar kayıpsız geçersek ciddi ciddi şampiyonluk konusunda umutlu olabiliriz.

    YanıtlaSil