15 Şubat 2011 Salı

Bir Tek İbo var O da "Deli" İbo

Beşiktaşımızda bir devir sona erdi,bu devrin adı Deli İbrahim'di.Olaylar konuşuldu edildi,yorumlar yapıldı,he rne kadar dün bir hengameyle fesih haberini duyduysak da bugun şık (her lafına müdahale elde bir kağıtla nasıl şık olursa artık) bir basın toplantısı ile yollar ayrıldı.

Bundan gerisine yapacak bir şey yok lakin ortada muazzam bir haksızlık ve örtbas olayı var.Beşiktaşımızın Büyük Taraftarı umarım bu haksızlığın farkındadır ve gereken tepkisini verilmesi gereken yere verir ve de olayın sorumlusu olan şahsa da tavrını koyar.

Soyunma odasında olan orada kalmalıdır.Zamanında Rüştü Serdar Özkan'a tokat atmamışmıydı,daha bir kaç ay evvel Shuster ile Tekke birbirlerin,n üzerlerine yürümemişlermiydi.Tekke zaten Beşiktaş'a hiç bir emeği olmamıştı olmayarak da gitti zaten.Mevzuu 11 yıl kulübe hizmet etmiş,idman kaçırmamış,sakatlık bile yaşamamış neredeyse ,kamplarda bile 23'te yatan bir adam,bu kadar profesyonel yaşayan bir adamın fesih nedeniyle ayrılması çok üzücü.

Gelelim diğer şahsa (artık adını bile telaffuz etmeye lüzum yok,kaptanımız "Deli" bile etmedikten sonra ben hayatta etmem),bu şahıs soyunma odasında olan olayın gerisinde kaptanımıza küfretmiş (bir çok internet sitesinde araştırdım ama küfrü yalanlama durumu olmadığından böyle belirtiyorum) bu olay da 36 yaşına gelmiş bir adama ağır gelmiş ve eylemle tepki koymuş olabilir.Soruyorum size devreyi eski futbolcunuzun golü ile geride kaparsanız ve gol pozisyonu dahi bulamamışsanız üzerine üstlük diğer kaptan size sövüyorsa e sabır da bir yere kadar.

Bizim "Deli" kadar hırsı ve profesyonelliğiyle örnek olan bir adamın yarısı kadar olanlar grubundan bir kadro kurabilseniz zaten transfere falan ihtiyaç olmaz.

Son olarak tüm olaylar komplike bir şekilde suçsuz bir adama yüklenmeye çalışıyor ve diğer şahıs olayın tamamında suçlu olduğu apaçıkken onun hiç bir şekilde ceza almaması düşündürücü.Aklına gelmeden edemiyor insan,demek ki Kaptanımızı zaten göndermek istiyorlardı tek bahane yetti.Haklı veya haksız.

Seviyoruz Seni Büyük Kaptan.
Saygıyla Kal!!!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder