14 Şubat 2011 Pazartesi

Bizim Bir Delimiz Var Dı!!!


Beşiktaş'ın resmi yayın organı www.besiktasjk.com adresinden yapılan açıklama:


"yönetim kurulumuz'un bugün yaptığı olağanüstü toplantının ardından yapılan açıklamadır:



13 şubat 2011 tarihinde oynanan mke ankaragücü - beşiktaş müsabakasının devre arasında soyunma odasında futbolcumuz ibrahim üzülmez'in sebebiyet verdiği sportmenliğe aykırı davranış neticesinde, teknik heyetimizin verdiği rapor ve durum yönetim kurulumuz'un bugün olağanüstü yaptığı toplantıda değerlendirilmiş ve ibrahim üzülmez'in sözleşmesinin feshedilerek kulübümüz ile olan ilişkisinin kesilmesine oy birliği ile karar verilmiştir.



kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız.



beşiktaş jk yönetim kurulu"

Evet resmi sitede aynen yukarıda ki metinler yazıyor acı ifadelerle.Bir takım düşününki 11 yıldır sol beke tonla adam geliyor,yetmiyor bir o kadar hoca değişiyor ama değişmeyen tek şey o sol beki parsellemiş tapusunu senedini almış İbrahim Üzülmez.Yani herkesin bildiği adı "Deli".

Deli;taraftardır,ruhtur,inançtır,inattır.Bu erdemler bir devre arası olayı oldu diye tek kalemde silinebilir mi?

Tamam kendisi yeteneksizdir,orta yapamaz,çalım da atamaz,hele şut hiç çekemez.Nedenler buysa haklı olabilirsiniz ama  bizim Deli bunları zaten kendisi söylüyor.Tam orta yapmayı öğrendim bu seferde vuran yok demiyormuydu  sene başında :) Böyle de kendiyle barışık bir adam! 

Eğer sadece devre arasında bilmem ne olaylar oldu die bir efsaneyi tek kalemde siliyorsan yönetim bizde sen, sildik gitti.Bu hareketinle değil Guti,Q7 bize Messi'yi alsan bu acımızı dindiremezsin.

Böyle efsaneleri hele hele Shuster gibi kendi inadından vazgeçmeyen bir adamın lafıyla yapıyorsan binlerce kere yazıklar olsun.

Şu andan itibaren Yönetime destek bitmiştir....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder